Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.


Om Påarps gård

Hotellrum, husbil eller militärtält?

Det finns många olika möjligheter till boende på Påarps Gård. De ljusa och moderna rummen på Gårdshotellet har god standard med sittmöbler och utsikt över trädgården och sjön som ligger nedanför. Vill du hellre bo mer avskilt finns fem moderna stugor i skogen och vid sjöarna. Du kan även bo på loftet i ladan, i militärtält, i husvagn på den närliggande naturcampingen eller i husbil på någon av ställplatserna.

Restaurang - mat med lokal anknytning

I restaurangen kan du njuta av traditionell svensk mat tillagad från grunden med utsikt över sjön. Restaurangen använder närproducerade råvaror med lokal anknytning.

Spännande aktiviteter - paddla, cykla, vandra och mycket mer!

På gården finns det ett brett utbud av aktiviteter att prova på tillsammans med vänner eller kollegor. Du kan exempelvis spela fotbollsgolf, ta en stilla kanotfärd i kanoten du hyr från gården eller prova på spännande aktiviteter i Logen. Föredrar du lugn och ro kan du alltid ta ett dopp, en roddtur på sjön eller en stillsam promenad i den natursköna omgivningen. Här finns även möjlighet att hyra cykel.

Hitta hit

  1. Påarps Gård, Håcksvik

Relaterat