Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Angelschein kaufen

Die Tasche ist gepackt und der Köder hängt am Haken. Hier können Sie Ihre Angelkarte kaufen, damit Ihr wunderbarer Angeltag beginnen kann!


Sova över

Alvhaga vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.
Äta

Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken.

Gipro fiske

Här kan du köpa fiskekort och den utrustning som du behöver för din fiskeresa i Gislaved kommun.
Handla

Joarsbo Gård

Joarsbo Gård ligger mitt i vackra Fegens naturreservat. Här finns naturupplevelser av alla dess slag. På gården hittar du stugor till uthyrning och den KRAV-märkta gårdsbutiken som säljer sylt och saft.
Sova över

Kalvs familjecamping

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Här bor du nära äventyr och aktiviteter, men samtidigt avskilt från vardagens stress.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.

Q-Star macken

Hos Ronnys Bil och Motor på Q-Star macken kan du köpa fiskekort till Fegensjön och andra sjöar i närheten i Gislaveds kommun. Varmt välkomna!
Övriga aktiviteter

Svenljunga turistinformation

I Svenljunga tätort, där ån Ätran flyter förbi, ligger Svenljunga turistinformation, precis vid vårt vackra torg. Turistinformation ligger i anslutning till vårt bibliotek.