Äta

Sugen på något gott? Kolla in vad våra vänner nedan har att erbjuda på menyn. Smaklig måltid!

 

Backa Loge Café o STF Vandrarhem

Mitt i Fegenområdets vackra natur finner du Backa Loge vandrarhem och café. Vi erbjuder fridfullt boende i rustik miljö, god mat, inspirerande sommarmusikkvällar, festarrangemang och naturupplevelser.
Läs mer »

Fegenkioskens Kanoting & Fiskecenter

Invid sjökanten ligger en kiosk. Det är mer än bara en kiosk, de har dagligvaror, matservering, stugor, kanotuthyrning och minigolf.
Läs mer »

Göstas Konditori

Göstas i Smålandsstenar, ett riktigt klassiskt konditori som har funnits ända sedan 1936 på samma plats i smålandsstenar. Göstas har en härlig klassisk känsla och mycket välbesökt.
Läs mer »

Klevs Gästgiveri

Mat & rum, med anor från 1600-talet kan du här inta en god lunch i en vacker gammaldags restaurang. Eller kanske något gott att dricka en varm dag.
Läs mer »

Källsjö Mejeri

Vi är två mjölkbönder runt byn Källsjö i Hallands inland som samarbetar i mejeriet I anslutning till mejeriet har vi vårt café och gårdsbutik där ni kan smaka och handla hela vårt sortiment. Vi tillverkar fantastiskt goda mejeriprodukter. Vår mest populära produkt är vår ostkaka som fått högsta betyg i tidningen Allt om Mat.
Läs mer »

Mandy´s Diner

Här dricker du smarriga milkshakes, goda drinkar och äter bland annat spare ribs, american pancakes, kycklingsspett, Sirloin steak och givetvis även hamburgare. Allt detta i en härlig retromiljö med rock'n'roll-musik, meny med riktigt god mat inspirerad av det amerikanska köket.
Läs mer »

Pizza House Ullared

Pizza House i Ullared är en pizzeria som erbjuder kebab, pizza, sallad, salladsbåtar samt familjepizzor. De har även en stor pizzabuffé bortsett från juni och juli då den inte serveras. Pizzerian har en väldigt stor meny med bland annat 90 stycken olika pizzor!
Läs mer »

Påarps Gård - Fiskecamp med Ädelfiske

Vem skulle tro att man kan boka bord och äta en trerättersmeny mitt ute i skogen? Ja, här vill Du stanna, i gårdshotellets flärd, Bed & Breakfast, i stugor eller varför inte campa.
Läs mer »

Restaurang Buregården

Lunch servering med "Dagens rätt" ...så gott som hemlagat! Catering och fullständiga rättigheter.
Läs mer »

Restaurang Ekholmen

Hos oss får du hemlagad mat. Husmanskost med modern touch, utan genvägar. Vi kallar det äkta mat. Catering och fest är våra specialiteter. Varmt välkommen till Restaurang Ekholmen i Vessigebro.
Läs mer »

Restaurang Grytan

Välkommen till oss, vi serverar gärna dig en fika, Dagens Lunch, Pizza eller något från a la carte menyn. Fullständiga rättigheter.
Läs mer »

Restaurang Man hau

Dagens rätt, kinamat, thaimat och kontinentala rätter.
Läs mer »

Resturang Mjölkbaren

Lunchservering med husmanskost.
Läs mer »

Skogsateljén

Skogsateljén är ett ställe där du kan köpa ekologisk mat, närproducerade produkter, titta på konst, gå på kurser och lär dig mer om biodling.
Läs mer »

Sommarcafé sandviks sockenstuga

Under sommarmånaderna påväg till Ullared eller bara under en visit vid den vackra kyrkan i Sandvik är ett fikabesök i Sandviks sockenstuga ett måste.
Läs mer »

Sörby Naturhälsogård

Vi tycker det är viktigt att maten gör gott för både kroppen och miljön. Därför är vi väldigt stolta över att vara Slow Foodpremierade. Det betyder att vi har en internationell kvalitet i vårt kök som innebär att vi till största del använder närproducerade och ekologiska produkter.
Läs mer »

Ugglebo Wärdshus

Lunch och a la carte restaurang med fullständiga rättigheter. Stuguthyrning.
Läs mer »

Ulfshed AB - Upplevelseskeramikverkstad

Välkommen till vårt café och present butik, som är en upplevelse i sig själv. Keramik tillverkning, kurser och rums uthyrning.
Läs mer »

Ulvanstorp tunnbrödsbod och B&B

KOPPLA AV i kaffestugan! Här kan ni se hur det går till att baka tunnbröd i en vedeldad stenugn på jämtländskt vis. Vi har nybakat mjukt och hårt tunnbröd, knäckebröd och halländska logabröd (pitabröd) till försäljning. I stugan serveras kaffe med tunnbrödklämma, våfflor och fyllda logabröd (pitabröd). Här kan ni koppla av vid den lilla porlande bäcken och med närheten till beteshagar och skog.
Läs mer »

Visste du att ...

... det finns sandiga stränder vid Finnanäs och Sandvik.

Kontaktinfo

FIA Fegen Inspiration Area

Uhlabovägen 1
311 52 Fegen

0702984435

 

Kontakta oss »

 

 

GPS
57.1059, 13.0316

 

Öppettider

Öppet från:
1 Juni- 31 Augusti
Alla dagar 10.00-18.00.sussextrugs-line1

Aktuellt

 

Karta

Här hittar du en karta i Fegenområdet. Som hjälper dig att hitta till olika platser i området. Dessutom kan den användas som kanotkarta

 

Läs mer »

 

 

Lägerkuponger

Du vet väl att du behöver köpa en lägerkupong om du ska övernatta på en av de fina lägerplatserna runt sjön?

 

Läs mer »

 

 

sussextrugs-line1


FIA Fegen Inspiration Area
Uhlabovägen 1 311 52 Fegen


www.visitfegen.se