Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Köp fiskekort

Väskan är packad och spöt är agnat. Här hittar du var du kan köpa ditt fiskekort så din härliga fiskedag kan börja!


Sova över

Alvhaga vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.
Fiska

Gipro fiske

Här kan du köpa fiskekort och den utrustning som du behöver för din fiskeresa i Gislaved kommun. På Gipro Fiske hittar du speciellt utvalda produkter från världens ledande leverantörer av jakt, fiske och outdoorprodukter.
Sova över

Joarsbo Gård

Joarsbo Gård ligger mitt i vackra Fegens naturreservat. Här finns naturupplevelser av alla dess slag. På gården hittar du stugor till uthyrning samt en liten Gårdsbutik som säljer sylt, saft och andra lokala produkter.
Sova över

Kalvs familjecamping

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Här bor du nära äventyr och aktiviteter, men samtidigt avskilt från vardagens stress.
Äta

MTS Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken. Numera hittar du även ett större utbud av Fladen fiskeutrustning i butiken.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Fiska

Q-Star macken

Hos Ronnys Bil och Motor på Q-Star macken kan du köpa fiskekort till Fegensjön och andra sjöar i närheten i Gislaveds kommun. Varmt välkomna!
Övriga aktiviteter

Svenljunga turistinformation

I Svenljunga tätort, där ån Ätran flyter förbi, ligger Svenljunga turistinformation, precis vid vårt vackra torg. Turistinformation ligger i anslutning till vårt bibliotek.