Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ulvanstorps boende, Bakstuga och Café

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.


Om Ulvanstorp

På den lilla gården finner du lugn och ro för dig, din familj eller dina kollegor.

Hyr huset

I Farmors hus finns sammanlagt åtta bäddar fördelade i fyra rum. Du har tillgång till ett fullt utrustat kök och allrum. Toalett med dusch finns på varje våning. Fritt wifi.

Hyr stugan

I Mormors hus finns fyra fräscha sovrum med totalt sju bäddar, stort allrum och fullt utrustat kök. Toalett med dusch finns och tillgång till wifi. I stugan är hundar välkomna.

Aktiviteter

På Ulvanstorp har du aldrig tråkigt, här finns massor att hitta på. Boka poolen och bastun, köp fiskekort och prova lyckan i någon av sjöarna runt gården. Vandringleden Östdanmarklänk till annan webbplats startar eller slutar här i Ulvanstorp.

Tunnbrödsbageri

Ta med dina vänner, familjen eller arbetskamraterna och upplev känslan av att baka tunnbröd i en vedeldad stenugn på jämtländskt vis. Din uppgift blir att kavla ut degen och grädda brödet som du såklart tar med dig hem. Efter baket kan ni beställa fika och höra berättelsen om Ulvanstorp.

Hitta hit

  1. Ulvanstorp 105, Älvsered


Relaterat