Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bed and Breakfast

Det känns alltid lika välkomnande att bo på ett Bed & Breakfast. Charmen ligger i det personliga, det finns inte ett som är det andra likt. Vill du bo granne med sjön eller djupt in i skogen? I Fegenområdet finns det många att välja bland.


Äta

Askebo brygghus

Charmigt Bed & Breakfast i småländsk skog, nära cykel- och vandringsleder och fiskrika sjöar.
Sova över

Krogsereds Bed and Breakfast

Krogsereds fina gamla skola inrymmer nu ett nyrenoverat B&B med närhet till naturen. I natursköna Krogsered finns fina promenadsstigar, sjö med tillgång till badstrand och andra goda möjligheter att uppleva naturen.
Sova över

Mandys Inn

På Mandy’s Inn stuga bor du bekvämt i en miljö inspirerad av 50-talets Amerika. Varje rum har sitt eget tema. Gå omkring i huset, se utställningsföremål och kastas bakåt i tiden. Är du intresserad av rock´n´roll och 50- och 60-talet blir vistelsen en upplevelse du sent kommer att glömma.
Sova över

Mias Magasin Bed och Breakfast med Hantverkscafé

Charmigt Bed & Breakfast i småländsk skog, nära cykel- och vandringsleder och fiskrika sjöar.
Sova över

Parksäters Bed and Breakfast

I Håcksvik hittar du Parksäters Bed & Breakfast. Här kan du förutom av boendet njuta av holländska pannkakor i boendets mindre café.
Sova över

Sotanäs Bed and Breakfast

Med promenadavstånd till bad och friluftsliv i det vackra sjölandskapet Fegen bor du här i ett charmigt bed & breakfast. Hälsa på gårdens djur, hyr båt eller ge dig ut på cykel och utforska omgivningarna.
Sova över

Viktors Affärshus Bed and Breakfast

I Viktors affärshus bor du mitt i Falkenbergs inland i Kärnebygd, 12 minuter från Ullared, i bästa tänkbara miljö. Huset är navet i bygden där Viktor Andersson en gång drev Kärnebygds Diversehandel.
Sova över

Ätrans bed and breakfast

Bo i naturskön omgivning mitt ute på landet. Här har du nära till bad, vandring och längdskidåkning men också till shoppingparadiset i Ullared.