Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vitasjön

Bada i Östra Frölunda, Svenljunga kommun på Vitasjöns badplats. En mysig, lummig badplats söder om samhället.


Bada i Östra Frölunda

Bada på Vitasjöns badplats som ligger söder om Östra Frölunda i Svenljunga kommun. Badplatsen är utrustad med torrtoa, brygga och grillplats. Här finns både en sandstrand och gräsytor.

Mer omkring Östra Frölunda

Området kring Östra Frölunda är rikt på kulturella och historiska platser. Här hittar du exempelvis Kinnahuslänk till annan webbplats, Östra Frölunda kyrkalänk till annan webbplats och förläggargården Lerbäcksbynlänk till annan webbplats som också erbjuder boende. I området går vandringsleden Pilgrimsleden Kindaholmlänk till annan webbplats. Östra Frölunda är en del av området Trivselbygdenlänk till annan webbplats som erbjuder flera sevärdheter och aktiviteter.

Vattenkvalitet

Badplatsernas vattenkvalitet kontrolleras med jämna mellanrum. På Havs- och vattenmyndighetens hemsida hittar du resultat från den senaste provtagningen.länk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Ängasjö, Östra Frölunda

Söder om Östra Frölunda passerar ni Ulfshed. Sväng höger mot Ängasjö och följ skyltningen badplats. Följ vägen som övergår till grusväg och du hittar badplatsen vid sidan av vägen.

Relaterat