Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Upplev tillsammans

Här hittar du tips på minnesvärda och roliga upplevelser som du kan skapa tillsammans med familj och vänner.


Höghöjdsbanan Ullared

Här väntar ett hissnande äventyr för hela familjen i form av linbanor, nät, tunnlar, klätterväggar och lianer, allt placerat högt uppe bland träden. Anta utmaningen och häng med upp.

Jakt på Alvhaga

Alvhaga Vildmark har 30 års erfarenhet av säljjakt. Vi anordnar jakt på vildsvin, rådjur och älg. Alvhaga är känt för en hög jaktetik och välordnade arrangemang. Jakterna skräddarsys för att passa alla kategorier jägare. Vi anordnar också träning och tävling av retriverhundar och är själva uppfödare av jaktlabrador.

Lilla Kätabo Jaktgård

Här kan den jaktintresserade jaga både hjort, mufflon, vildsvin, and och rådjur. Kätabo hjorthägn har en fin stam av dovhjortar och mufflon.

Ljusverkstan

Att stöpa ljus är ett uråldrigt, genuint hantverk som nu är trendigare än någonsin. Det är en kul aktivitet där du lär dig göra ljus på olika sätt och dessutom får du med dig fina alster hem.
Sova över

Påarps Gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Sova över

Ulvanstorp Bed and brekfast, Bakstuga och Café

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.