Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Kalvs skolhus

Välkommen till Kalvs skolhus! Skolhuset hittar du i det lilla samhället Kalv som är beläget i södra Västergötland. Kalv gränsar till både Halland och Småland. Här finns många möjligheter till friluftsliv då skolhuset ligger precis bredvid Kalvsjön som har en mycket fin badplats och det finns även skog där man kan ta långa promenader.


Om Kalvs Skolhus

Här är alla välkomna; privatpersoner, familjer, företag, föreningar, skolklasser, konfirmandgrupper med flera. Från skolhuset är det gångavstånd till en liten livsmedelsbutik och till Kalvs familjecamping där man kan hyra kanoter och båtar, ta en fika och köpa fiskekort. Skolhuset passar väldigt bra för olika gruppaktiviteter då man har bevarat två skolsalar och gymnastiksalen. Här finns också möjlighet att abonnera hela huset för större sällskap eller fest.

Skolhuset är ombyggt från skola till vandrarhem/kursgård och är i två plan. Rummen, som är fördelade på båda våningsplanen, är ljusa och trivsamma med stora fönster. Det finns sju sovrum med plats för 2-5 personer/rum i våningssängar, dvs totalt 30 sängplatser. I skolhuset finns ett fullt utrustat kök och matsal, två skolsalar/konferenslokaler, allrum med tv, soffgrupp och biljardbord. I huset finns också en liten gymnastiksal där man kan spela t. ex. bordtennis, innebandy eller teater.

Utomhus finns det stora asfalts- och gräsytor, trädgårdsmöbler och grillar. Det finns också en liten fotbollsplan med mål. Här finns även tillgång till fritt Wifi.

Hitta hit

  1. Kyrkbyn Kalv, Kalv


Relaterat