Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenbergs Turistinformation

OBS! Sedan 3/11 gäller skärpta allmänna råd i Halland för att stoppa den snabba smittspridningen av covid-19. Till följd av råden gör nu Falkenbergs kommun en rad anpassningar av sin verksamhet. Från och med 5/11 håller turistinformationen stängt för fysiska besök. Men det går bra att maila eller ringa.


Turistinformation

Fråga oss

För närvarande kan vi enbart ge service via telefon eller mail. Biljetter till evenemang som nu ställs in kommer alltså att kunna avbokas och återbetalas. Falkenbergs nya presentkort, som gäller på en rad olika företag i hela kommunen men som endast säljs via turistinformationen, kommer kunna beställas via telefon.

Vi på Falkenbergs Turistinformation hjälper dig gärna med tips på sevärdheter och aktiviteter i Falkenberg. Vi ger dig också tips på boende där du kan sova skönt och på restauranger där du kan äta gott. Du kan boka biljetter till olika lokala konserter och evenemang. På turistinformationen har vi broschyrer om Falkenberg och Halland, men även om andra landskap och större besöksmål runt om i Sverige.

Från och med den 1 januari 2021 stänger ticketmaster ner sitt ombudsnät. Det betyder att du inte längre kan boka eller hämta ut biljetter till evenemang i övriga Sverige på turistinformationen. Vi kommer fortsatt att kunna boka till evenemang i Falkenberg och till dessa går det bra att använda ticketmasters presentkort.

Nedan telefontider gäller från och med 5 november och till 13 december eller så länge som de skärpta allmänna råden gäller.

Telefontider:

  • Måndag-fredag 10.00-16.00 (lördag-söndag stängt)

Ordinarie öppetider 2020

Datum

Mån-fre

Sön

2/1-30/12

10.00-19.00

10.00-14.00

12.00-16.00

Stängt: Trettondedag jul, Långfredagen, Påskdagen, Annandag Påsk, Första maj, Kristi himmelfärsdag, Pingstdagen, Midsommarafton, midsommardagen, Alla helgons dag, julafton, juldagen, Annadag jul, nyårsafton & nyårsdagen

Hitta hit

  1. Holgersgatan 7, Falkenberg

Relaterat