Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenbergs Turistinformation

OBS! Sedan 3/11 gäller skärpta allmänna råd i Halland för att stoppa den snabba smittspridningen av covid-19. Till följd av råden gör nu Falkenbergs kommun en rad anpassningar av sin verksamhet. Falkenbergs turistinformation har därför begränsade öppettider.


Turistinformation

Fråga oss

Vi på Falkenbergs Turistinformation hjälper dig gärna med tips på sevärdheter och aktiviteter i Falkenberg. Vi ger dig också tips på boende där du kan sova skönt och på restauranger där du kan äta gott. Du kan boka biljetter till olika lokala konserter och evenemang. På turistinformationen har vi broschyrer om Falkenberg och Halland, men även om andra landskap och större besöksmål runt om i Sverige.

Från och med den 1 januari 2021 stänger ticketmaster ner sitt ombudsnät. Det betyder att du inte längre kan boka eller hämta ut biljetter till evenemang i övriga Sverige på turistinformationen. Vi kommer fortsatt att kunna boka till evenemang i Falkenberg och till dessa går det bra att använda ticketmasters presentkort.

Tillfälliga öppettider:

  • Måndag-fredag 10.00-16.00 (lördag-söndag stängt)

Ordinarie öppetider 2021

Datum

Mån-fre

Sön

2/1-30/12

10.00-19.00

10.00-14.00

12.00-16.00

Stängt: Trettondedag jul, Långfredagen, Påskdagen, Annandag Påsk, Första maj, Kristi himmelfärsdag, Pingstdagen, Midsommarafton, midsommardagen, Alla helgons dag, julafton, juldagen, Annadag jul, nyårsafton & nyårsdagen.

Hitta hit

  1. Holgersgatan 7, Falkenberg

Relaterat