Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Caféer

Fika vid Fegens strandkant eller var med och baka själv. Fiken runt om i Fegen serverar mestadels hembakta delikatesser.


Äta

AVE Kultur

Välkommen till hantverksbageriet som ligger i Fridhemsberg strax utanför Ullared. Här bakas surdegsbröd på kulturspannmål, bullar efter säsong och andra goda ätbara saker. Ave Kultur bakar allt från grunden och tror på ledorden; hållbarhet, hantverk och ekologi. De vill kunna erbjuda alla ett gott, näringsrikt och hållbart bröd. Ta er en sväng förbi bageriet så berättar de mer.
Sova över

Backa Loge

På Backa Loge råder lugnet. Beläget precis vid Fegensjön har du nära till natur och friluftsliv. Sommartid finns här också ett mysigt café.
Äta

Café Solvik

Stanna till i byn Kalv och fika på svenskt vis på Café Solvik. Sugen på picknick med aktivitet? Då har du hittat till rätt ställe!
Äta

Café Tostatorpet

Hos Carina och dottern Lisas café Tostatorpet som ligger i Mjöbäck känner du dig som hemma. Här bjuds det på hembakat fika i mysig miljö. Ett utflyktsmål som absolut är värt att besöka!
Sova över

Parksäters B&B och café

I Håcksvik hittar du Parksäters Bed & Breakfast. Här kan du förutom av boendet njuta av holländska pannkakor i boendets mindre café.
Äta

Sommarcafé Sockenstugan

På en udde i sjön Fegen ligger Sandviks kyrka i naturskön omgivning. Alldeles intill ligger Sockenstugan, där det inbjuds till café med hembakat kaffebröd; allt kärleksfullt ordnat av ideella krafter. Hantverk från bygden är till salu då caféet är öppet.
Sova över

Ulvanstorp Bed and Breakfast, Bakstuga och Café

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.