Holsljunga Camping & Café

Precis vid strandkanten till Holsjön hittar du Holsljungas natursköna camping. Gekås Ullared ligger på bekvämt avstånd, en av många möjligheter till dagsutflykter från denna familjära camping.


Fridfull camping med många aktiviteter

Holsljunga camping är en lugn och fridfull naturcamping som ligger vid den populära stranden vid Holsjön. Holsjöns strand är ca 300 m lång och erbjuder ett underbart badliv samt fina fiskevatten med både gös, abborre och gädda. Du kan hyra en båt eller kanot och utforska de fina öarna. På campingområdet finns dessutom en lekstuga, liten sandlåda och boulebana.

Vandringsleder och motionsmöjligeter

Den fina naturstigen på Näset utgår ifrån strandens parkering och följer strandkanten runt näset med både rastplatser och grillplatser. Promenera eller spring på några av lederna och kanske stanna till vid utegymmet .

Njut av nybakat i caféet

I receptionen finns ett café som erbjuder nybryggt kaffe, glass, kakor, smörgåsar med mera. En perfekt plats för den som vill stanna till på Holsljunga camping som en liten utflykt och samtidigt njuta av den fina naturen.

Holsljunga camping och café är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Holsljunga camping och café är en InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Hitta hit

Fridolfs väg 3, Holsljunga

Relaterat