Bra att veta

Visste du att Fegen sommartid har en egen turistinformation? Oavsett om du planerar att åka till Fegenområdet eller redan är här så kan det vara bra med lite praktisk information. Den hittar du här.


Falkenbergs Turistinformation

Övriga aktiviteter

Svenljunga Infopoint

I Svenljunga tätort, där ån Ätran flyter förbi, ligger Svenljunga turistinformation, precis vid vårt vackra torg. Turistinformation ligger i anslutning till vårt bibliotek.

Isabergsregionen Turistinformation

I de småländska skogarna finns det kultur- och naturupplevelser som väntar på att utforskas av dig. Vill du veta var du kan bo, äta och göra? Fråga oss på turistinformationen så hjälper vi dig!

Om olyckan är framme

Ibland har man otur och blir sjuk eller skadar sig när man är på resande fot. Här hittar du information om var du ska vända dig om olyckan är framme när du är i Fegenområdet.

Tips för friluftsliv

Här har vi samlat lite tips till dig som ska ut i skog och mark eller ut på sjön. Så sitt lugnt i båten och glöm inte flytvästen.
Sova över

Regler i naturen

I Fegenområdet, som till stor del är ett naturreservat, finns det särkilda regler som måste följas när ni besöker området. Detta för att skydda det värdefulla natur- och djurliv som finns här. På denna sida hittar du information om vad du måste tänka på.

Om Fegen Inspiration Area

Fegen Inspiration Area, även kallat FIA, är ett samarbete mellan Gislaved , Svenljunga och Falkenbergs kommun . Samverkan startade som ett gemensamt Interregprojekt. Fegenområdet pekades ut som ett attraktivt område med utvecklingspotential inom besöksnäringen. FIA arbetar för att utveckla området till en långsiktig hållbar destination. Samverkan består av att informera besökare om området och utveckla vandringsleder, kanotleder samt entreprenörskapet i området.

För dig som företagare i Fegen området

Nedan hittar du information som kan vara bra för dig som driver företag i Fegen området att känna till.