Bed and Breakfast

Det känns alltid lika välkomnande att bo på ett Bed & Breakfast. Charmen ligger i det personliga, det finns inte ett som är det andra likt. Vill du bo granne med sjön eller djupt in i skogen? I Fegenområdet finns det många att välja bland.


Sova över

Hemma på Klev

Vid den slingrande ån Ätran, mitt i Ätradalsgången, hittar du verksamheten Hemma på Klev. Här bor och äter du i kulturhistorisk miljö nära naturen. Filosofin är närproducerat med färska, hållbara råvaror som lagas från grunden. Ofta eget lammkött med tillbehör från producenter vi känner. Inget krångel eller onödiga tillsatser
Sova över

Krogsereds Bed and Breakfast

Krogsereds fina gamla skola inrymmer nu ett nyrenoverat B&B med närhet till naturen. I natursköna Krogsered finns fina promenadsstigar, sjö med tillgång till badstrand och andra goda möjligheter att uppleva naturen.
Sova över

Mandys Inn

Mandy´s Inn Motel – övernatta i Mjöbäck på ett häftigt Rock´n´roll inspirerat B&B som ligger endast 15 minuters bilväg från shoppingcentrat GeKås i Ullared.
Sova över

Mias Magasin Bed and Breakfast med Hantverkscafé

Charmigt Bed & Breakfast i småländsk skog, nära cykel- och vandringsleder och fiskrika sjöar.
Sova över

Parksäters Bed and breakfast och café

I Håcksvik hittar du Parksäters Bed & Breakfast. Här kan du förutom av boendet njuta av holländska pannkakor i boendets mindre café.
Sova över

Sotanäs Bed and Breakfast

Med promenadavstånd till bad och friluftsliv i det vackra sjölandskapet Fegen bor du här i ett charmigt bed & breakfast. Hälsa på gårdens djur, hyr båt eller ge dig ut på cykel och utforska omgivningarna.
Sova över

Viktors Affärshus Bed and Breakfast

I Viktors affärshus bor du mitt i Falkenbergs inland i Kärnebygd, 12 minuter från Ullared, i bästa tänkbara miljö. Huset är navet i bygden där Viktor Andersson en gång drev Kärnebygds Diversehandel.