Bed and Breakfast

Det känns alltid lika välkomnande att bo på ett Bed & Breakfast. Charmen ligger i det personliga, det finns inte ett som är det andra likt. Vill du bo granne med sjön eller djupt in i skogen? I Fegenområdet finns det många att välja bland.


Sova över

Hemma på Klev

Hemma på Klev är ett lantligt boende med kvällsrestaurang vackert beläget i byn Mårdaklev vid den slingrande ån Ätran. Njut av närproducerad mat och natursköna aktiviteter.
Sova över

Mandys Inn

Mandy´s Inn Motel – övernatta i Mjöbäck på ett häftigt Rock´n´roll inspirerat B&B som ligger endast 15 minuters bilväg från shoppingcentrat GeKås i Ullared.
Sova över

Parksäters Bed and breakfast och café

I Håcksvik hittar du Parksäters Bed & Breakfast. Här kan du förutom av boendet njuta av holländska pannkakor i boendets mindre café.
Sova över

Sotanäs Bed and Breakfast

Välkommen till det natursköna Sotanäs. I Fegens naturreservat, vid kanten av sjön, ligger detta mysiga B&B på en liten gård.
Sova över

Viktors Affärshus Bed and Breakfast

I Viktors affärshus bor du mitt i Falkenbergs inland i Kärnebygd, 12 minuter från Ullared, i bästa tänkbara miljö. Huset är navet i bygden där Viktor Andersson en gång drev Kärnebygds Diversehandel.