Gunnagård

Välkommen till Gunnagård, en charmig och mångsidig destination i hjärtat av Halland, nära den populära shoppingorten Ullared. Gunnagård erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar alla typer av resenärer, från familjer till par och äventyrslystna individer. Här kan du njuta av lantlig idyll och samtidigt ha tillgång till moderna bekvämligheter.

Läs mer


barn matar getter

Massor att utforska

På Gunnagård finns flera olika boendealternativ. Gårdstugan är perfekt för familjer med plats för fem personer. Stugan är utrustad med kök, vardagsrum, toalett och dusch. För den som kommer med husvagn eller husbil finns 16 campingtomter med el.

Anläggningen har många faciliteter som förgyller din vistelse. Här finns ett mysigt våffelcafé och en restaurang där du kan njuta av läckerheter tillagade på gårdens egna råvaror. Restaurangen och våffelcafet är öppet 3 juli till 11 aug, onsdag till söndag klockan 11-16. Menyn varierar beroende på vad som finns tillgängligt för dagen, och du kan avnjuta din måltid med ett gott vin eller en kall öl.

För barnen finns flera temalekplatser och ett minizoo där de kan träffa och klappa djuren.

Hitta hit

Svartrå Gunnagård 412, 31060 Ullared

Relaterat