Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Restauranger

I Fegenområdet finner du ett varierat utbud av matställen i annorlunda och vackra omgivningar. Käka hamburgare i miljö från 60-talet, eller närproducerade måltider ute på landet? Trakterna runt Fegen erbjuder unika matupplevelser av olika slag.


Äta

Harrys Ullared

Ett besök i Ullared kan ta på krafterna så fyll på med ny energi. På Harrys i Ullared kan du både äta god lunch och fin middag.
Sova över

Hemma på Klev

Vid den slingrande ån Ätran, mitt i Ätradalsgången, hittar du verksamheten Hemma på Klev. Här bor och äter du i kulturhistorisk miljö nära naturen. Filosofin är närproducerat med färska, hållbara råvaror som lagas från grunden. Ofta eget lammkött med tillbehör från producenter vi känner. Inget krångel eller onödiga tillsatser
Äta

Mandy´s Diner

Kliv in i en äkta amerikansk 50-60 tals miljö. Här spelas rock´n´roll och du kan välja på en mängd olika hamburgare. På menyn står också quasadillas, kyckling, grillat och american pancakes.
Äta

MTS Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken. Numera hittar du även ett större utbud av Fladen fiskeutrustning i butiken.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Sova över

Route 154

Bara en kort väg från Ullared ligger Route 154, ett motell med alla bekvämligheter. Här har du nära till shopping och naturupplevelser. Motellet har även ett aktivitetcenter med bland annat minigolf, biljard och mattcurling.
Äta

Ätrans restaurang och pizzeria

På Ätrans restaurang och pizzeria får du alltid ett välkomnade leende. Här kan du äta allt från pizza och sallad till ryggbiff i en varm och mysig miljö.