Restauranger

I Fegenområdet finner du ett varierat utbud av matställen i annorlunda och vackra omgivningar. Käka hamburgare i miljö från 60-talet, eller närproducerade måltider ute på landet? Trakterna runt Fegen erbjuder unika matupplevelser av olika slag.


Sova över

Hemma på Klev

Hemma på Klev är ett lantligt boende med kvällsrestaurang vackert beläget i byn Mårdaklev vid den slingrande ån Ätran. Njut av närproducerad mat och natursköna aktiviteter.
Äta

MTS Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken. Numera hittar du även ett större utbud av Fladen fiskeutrustning i butiken.
Äta

Peder & Co

Ett besök på Gekås Ullared kan ta på krafterna så fyll på med ny energi. På Peder & Co i Ullared kan du både äta god lunch och fin middag.
Sova över

Route 154

Bara en kort väg från Ullared ligger Route 154, ett motell med alla bekvämligheter. Här har du nära till både shopping och naturupplevelser. Motellet har även ett aktivitetcenter med bland annat minigolf, biljard och mattcurling.
Äta

Ätrans restaurang och pizzeria

På Ätrans restaurang och pizzeria får du alltid ett välkomnade leende. Här kan du äta allt från pizza och sallad till ryggbiff i en varm och mysig miljö.