Camping & ställplats

När förtältet är uppe, barnen leker med nyfunna kompisar och grilldoften sprider sig över en sommarvarm camping eller ställplats är det lätt att njuta. Då är det semester.


Sova över

Gekåsbyn

I Ullared finns boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell.

Gunnagård

Välkommen till Gunnagård, en charmig och mångsidig destination i hjärtat av Halland, nära den populära shoppingorten Ullared. Gunnagård erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar alla typer av resenärer, från familjer till par och äventyrslystna individer. Här kan du njuta av lantlig idyll och samtidigt ha tillgång till moderna bekvämligheter.
Sova över

Holsljunga Camping & Café

Precis vid strandkanten till Holsjön hittar du Holsljungas natursköna camping. Gekås Ullared ligger på bekvämt avstånd, en av många möjligheter till dagsutflykter från denna familjära camping.
Sova över

Hörsjöns Camping

Hörsjöns Camping är vackert belägen vid ån Nissan i Smålandsstenar. Njut av fridfull miljö med roliga aktiviteter.
Sova över

Kalvs Familjecamping

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Här bor du nära äventyr och aktiviteter, men samtidigt avskilt från vardagens stress.
Sova över

Kalvs Skolhus

Skolhuset hittar du i det lilla samhället Kalv som är beläget i södra Västergötland. Här finns många möjligheter till friluftsliv då skolhuset ligger precis bredvid Kalvsjön som har en mycket fin badplats, fiskemöjligheter samt vacker skog att promenera i.
Äta

MTS Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken. Numera hittar du även ett större utbud av Fladen fiskeutrustning i butiken.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare.
Sova över

Ställplats Bånegärdet

Nu har du hittat en ställplats för husbilar i skön lantlig miljö men ändå nära Ullared. Glöm köerna till incheckningen, här finns bara sex platser.