Vandrarhem

Att bo på vandrarhem är avslappnat och enkelt. Med trivsam atmosfär och bra standard ligger dessutom de flesta av vandrarhemmen i närheten av skog eller sjö.


Sova över

Alkoven

Alkoven är ett stort härligt hus med 51 rum och 150 bäddar. Rummen är fördelade på två, tre, fyr och fembäddsrum. Vissa rum har våningssängar. Här finns ett stort gemensamt sällskapsrum och en härlig uteplats att njuta av när vädret tillåter.
Sova över

Backa Loge

På Backa Loge råder lugnet. Beläget precis vid Fegensjön har du nära till natur och friluftsliv. Sommartid finns här också ett mysigt café.
Sova över

Fegens Vandrarhem

Bo precis vid Fegenssjöns blå vatten. Njut av en storslagen utsikt, grilla på altanen, ta ett dopp, paddla eller fiska. Fegens Vandrarhem är prisvärt och ligger i en fantastisk miljö.
Sova över

Föreläggargården Lerbäcksbyn

I den vita gården, Lerbäckbyn, från 1800-talet upplever du Sjuhärads förläggargårdshistoria. Här kan du få en guidad tur eller hyra flygelbyggnaden som semesterbostad.
Sova över

Kalvs skolhus

Skolhuset hittar du i det lilla samhället Kalv som är beläget i södra Västergötland. Här finns många möjligheter till friluftsliv då skolhuset ligger precis bredvid Kalvsjön som har en mycket fin badplats, fiskemöjligheter samt vacker skog att promenera i.