Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Stugor

Vill du stanna i Fegen ett tag och ha ett boende med kök? Gillar du tanken på att bo i en lägenhet eller egen stuga? Oavsett om du letar efter ett lugnt läge nära naturen eller mitt på en myllrande camping hittar du här fler boendealternativ.


Sova över

Alvhaga Vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.
Sova över

Berghaga Gäststuga

Mysig stuga med naturskönt läge, bara ett stenkast utanför Ullared. Från altanen har du utsikt mot dammen där du gärna får bada från bryggan.
Sova över

Gekåsbyn

Vill du bo riktigt nära shoppingparadiset kommer du garanterat hitta något som passar just dig. Gekåsbyn erbjuder hotell, stugby, motell, camping och ställplatser.
Sova över

Gällared 710

Här bor du hemtrevligt och personligt i fina lägenheter nära Ullared. Förgyll din vistelse genom att bada i tunna, stöpa ljus eller utforska den vackra naturen.
Sova över

Joarsbo Gårdsbutik och Stuguthyrning

Joarsbo Gård ligger mitt i vackra Fegens naturreservat. Här finns naturupplevelser av alla dess slag. På gården hittar du stugor till uthyrning samt en liten Gårdsbutik som säljer sylt, saft och andra lokala produkter.
Sova över

Lilla Kätabo Gård

Stugboende vid hjorthägn nära sjön Fegen och vandringsleden Gislavedsleden.
Sova över

Mandys Inn stuga

Annorlunda stuga, med rock'n roll touch, som ligger precis bredvid Mjöbäcks gamla prästgård, endast 24 km norr om Ullared. Här bor du med självhushåll med möjlighet att köpa till frukost.
Sova över

NaturZonen i Wismhult

Vid sjön Vismen är det lätt att hitta lugnet. Fiska, grilla, ta en rogivande behandling, ro ut på sjön eller bara njut av att komma ut i naturen.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Sova över

Ulvanstorps boende, Bakstuga och Café

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.
Sova över

Ågården

På Ågårdens stuteri har du möjlighet att hyra ett eget hus och ta med din egna häst. Här har du nära till både shopping, natur och bad.
Sova över

Ätrans Stugby och Fritidsanläggning

15 min från Ullared intill fridfulla Eseredssjön ligger Ätrans Fritidsanläggning som är en stugby med sju stugor. Men det är även en komplett anläggning för dig som vill njuta av friluftsliv och olika aktiviteter.
Sova över

Örnatorpets Gästranch

Stugorna är vackert belägna i rofylld natur med betande hästar och fågelsång utanför dörren. Här kan du finna lugnet efter en lång shoppingdag på Gekås Ullared som bara är två km bort.