Stugor

Vill du stanna i Fegen ett tag och ha ett boende med kök? Gillar du tanken på att bo i en lägenhet eller egen stuga? Oavsett om du letar efter ett lugnt läge nära naturen eller mitt på en myllrande camping hittar du här fler boendealternativ.


Sova över

Alvhaga Vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.
Sova över

Berghaga Gäststuga

Mysig stuga med naturskönt läge, bara ett stenkast utanför Ullared. Från altanen har du utsikt mot dammen där du gärna får bada från bryggan.
Sova över

Gekåsbyn

I Ullared finns boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell.
Sova över

Gällared 710

Här bor du hemtrevligt och personligt i fina lägenheter nära Ullared. Förgyll din vistelse genom att stöpa ljus eller utforska den vackra naturen.
Sova över

Joarsbo Gårdsbutik och Stuguthyrning

Joarsbo Gård ligger mitt i vackra Fegens naturreservat. Här finns naturupplevelser av alla dess slag. På gården hittar du stugor till uthyrning samt en liten gårdsbutik som säljer sylt, saft och andra lokala produkter.
Sova över

Kätabo Hunting Lodge

Stugboende vid hjorthägn nära sjön Fegen och vandringsleden Gislavedsleden.
Sova över

Mandys Inn

Mandy´s Inn Motel – övernatta i Mjöbäck på ett häftigt Rock´n´roll inspirerat B&B som ligger endast 15 minuters bilväg från shoppingcentrat GeKås i Ullared.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare.
Sova över

Skog Fegen

Skog Fegen är en fin lägenhet för upp till sex personer och ligger mitt ute i den vackra naturen mellan Fegen och Krogsered.
Sova över

Ätrans Stugby och Fritidsanläggning

15 min från Ullared intill fridfulla Eseredssjön ligger Ätrans Fritidsanläggning som är en stugby med sju stugor. Det är dessutom en komplett anläggning för dig som vill njuta av friluftsliv och olika aktiviteter.
Sova över

Örnatorpets Gästranch

Stugorna är vackert belägna i rofylld natur med betande hästar och fågelsång utanför dörren. Här kan du finna lugnet efter en lång shoppingdag på Gekås Ullared som bara är två km bort.