Gekåsbyn

I Ullared finns boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell.

Läs mer


Tjejer som går med shopping kassar genom en camping

Hotellet

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet, med 264 rum, två hotellrestauranger och konferensmöjligheter för upptill 130 personer. Hotellrummen är 22 – 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

Läs mer

Motellet

På Motellet i Ullareds centrum bor du bekvämt på 20 m² med egen uteplats. Med endast 200 meter till varuhuset får du ett riktigt A-läge när du ska shoppa i varuhuset.

Läs mer

Stugby

Här hittar du stugor för alla! Välj bland boende för stora sällskap, boende där du kan ta med ditt husdjur, parhus och lägenheter med hotellstandard. Kika in nedan för att hitta vad som passar dig bäst!

Läs mer

Camping

Campa på Gekåsbyns stora campingplats med naturen och varuhuset som närmsta grannar. Campingplatserna är upp till 100 kvadratmeter stora och har plats för husbil, husvagn, bil och förtält. På campingen hittar du även plats för att tälta.

Läs mer

Hitta hit

Falkenbergsvägen 21, Ullared


Relaterat