Mandys Inn

Mandy´s Inn Motel – övernatta i Mjöbäck på ett häftigt Rock´n´roll inspirerat B&B som ligger endast 15 minuters bilväg från shoppingcentrat GeKås i Ullared.


Om Mandys Inn

Mandy´s Inn är ett häftigt Bed & Breakfast uppbyggt i samma stil som restaurangerna i Älvsered och Töreboda. Beläget i Mjöbäcks Prästgård som kombinerats med värdparets privata boende i bottenvåningen och B&B på andra våningen.

Ett annorlunda och familjärt motell i en mycket unik miljö. Här återspeglades bland annat musik memorabilia från 50-60 talet. Interiören är kombinerat amerikanskt och svenskt och alla samlarobjekt på platsen är original. Varje rum har ett eget tema och det finns ett stort gemensamt allrum med balkong att utnyttja. Här njuter du av stor trädgård med en härlig uteplats.

Frukost ingår, fri WiFi och du parkerar gratis precis utanför. Boendet är djur och rökfritt och är öppet året runt

Rum med Motown tema

Möjlighet att hyra stuga

Bredvid huvudbygganden ligger en stug på 75 kvadratmeter med 3 rum och kök som går i typisk Mandys Diner stil med Rock´n´Roll och 50-60 tal. Här finns 6 sovplatser. Det ingår sänglinne, handdukar, tvål samt basvaror som toapapper, diskmedel m.m. 4 sköna sängar står bäddade och klara, 2 ytterligare sovplatser ordnas lätt i bäddsoffa. Perfekt för de som vill sköta sig själva och för barnfamiljen.

Här finns också altan, TV, gratis Wi-Fi. Huset är handikappsanpassat och du parkerar gratis precis utanför stugan.

Frukost och städning ingår inte, men kan köpas till om du önskar.

Stugan kan hyras året runt och är djur och rökfri

Mandys Inn stuga

Nära shopping och natur

Som gäst på Mandy´s bor du naturskönt 25 kilometer från shoppingmeckat Gekås i Ullared och en kort bit från Fegens vackra naturområde.

Hitta hit

Mjöbäcks Prästgård 1, Mjöbäck


Relaterat