Route 154

Bara en kort väg från Ullared ligger Route 154, ett motell med alla bekvämligheter. Här har du nära till både shopping och naturupplevelser. Motellet har även ett aktivitetcenter med bland annat minigolf, biljard och mattcurling.

Läs mer


Fasaden på Route 154.

Om Route 154

Route 154 Motell & Restaurang i Älvsered är ett prisvärt boendealternativ med bara 12 minuter från shoppingmeckat Gekås Ullared. Till Falkenberg tar det ca 40 minuter.

Här bor ni i rymliga och trivsamma familjerum med dusch och toalett på varje rum. Rummen är utrustade med ett mindre kylskåp, micro, vattenkokare och såklart fritt wifi. Dubbelrummen är utrustade med två separata sängar. Fyrbäddsrummen är utrustade med två sängar och en våningssäng.

Du kan lägga till frukost för 50 kr/person. Lakan och sänglinne ingår i priset.

Älvsered är en naturskön trakt med många sevärdheter och utflyktsmål. Är du intresserad av att hyra kanot och fiska finns här många spännande vattendrag att utforska. Det finns vandringsleder för den naturintresserade och för den som tycker om att åka motorcykel erbjuder trakten fina mc-vägar.

Restaurang

Efter en lång shoppingdag kan du koppla av i motellets restaurang som har fullständiga rättigheter. Under lågsäsong är dock öppettiderna något begränsade.

Aktivitetscenter

På Route 154 finns aktiviteter som minigolf, mattcurling, dart, airhockey och biljard. Alla aktiviteter är inomhus och är varken säsongs- eller väderberoende. Passa även på att njuta i någon av massagestolarna efter en dags shopping eller varför inte komma och titta på våra veteranbilar och återupplev gamla minnen. Det går även att boka in sällskap som vill kombinera aktiviteter med mat, som barnkals, firmafest eller släktkalas.

Hitta hit

Falkenbergsvägen 10, Älvsered


Relaterat