Kalvs Familjecamping

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Här bor du nära äventyr och aktiviteter, men samtidigt avskilt från vardagens stress.

Läs mer


Campingstugor

Sandstrand och klippbad

Kalvs Familjecamping ligger nära Fegens Naturreservat i Svenljunga kommun, i södra Västsverige. Hit tar det ungefär 90 minuter med bil från Göteborg. Kalvsjön omgärdar campingområdet som stoltserar med både sandstrand och klippbad. Välkommen att bo i tält, husvagn och husbil, eller hyr en av campingens gemytliga stugor.

Familjär stämning

Campingen har en personlig och familjär stämning med god service. Härifrån har du en perfekt utgångspunkt till mängder av aktiviteter. För den cykel- och vandringsintresserade finns det flera valmöjligheter, bland annat den närgående Pilgrimsleden Kindaholm och cykelleden Ätradalsleden, som sträcker sig från Falköping till Falkenberg. Här finns gott om fiskevatten och ett par gånger om året anordnas fisketävlingar där såväl gammal som ung kan delta.

Kanot- och upplevelsepaket

Hos Kalvscamping får du all hjälp du behöver för en lyckad kanotupplevelse. Det sjörika området lämpar sig för alltifrån en dagstur till en veckovistelse. Ett bekvämt tips är att ta in på campingen och göra dagsutflykter i olika riktningar varje dag, till fots, med kanot eller cykel.

Hitta hit

Kyrkbyn, Kalv

Relaterat