Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hotell

Naturnära men ändå bekvämt? Lyxigt, charmigt, litet eller stort. Här kan du hitta det perfekta hotellet för just er vistelse.


Sova över

Gekåsbyn

Vill du bo riktigt nära shoppingparadiset kommer du garanterat hitta något som passar just dig. Gekåsbyn erbjuder hotell, stugby, motell, camping och ställplatser.
Sova över

Mandys Inn motel

Mandy´s Inn Motel – övernatta i Mjöbäck på ett häftiga Rock´n´roll inspirerat B&B som ligger lagom 15 minuter med bil till shoppingcentrat Ge-Kås i Ullared.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Sova över

Route 154

Bara en kort väg från Ullared ligger Route 154, ett motell med alla bekvämligheter. Här har du nära till shopping och naturupplevelser. Motellet har även ett aktivitetcenter med bland annat minigolf, biljard och mattcurling.
Sova över

Smålandsstenar Hotell och Konferens

Hotellet ligger centralt i den lilla landsbygdsorten, nära till natur och kultur. Bo bekvämt och avnjut en härlig frukost.