Alvhaga Vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.


Trästuga.

Om Alvhaga Vildmark

På Alvhaga Vildmark bor du bekvämt precis vid naturreservatet Fegen. Det är en bra utgångspunkt om du har siktet inställt på fiske, jakt, båtliv, bad, dykning, promenader, cykling, kanotpaddling eller bär- och svampplockning.

Stugorna varierar i storlek och de flesta ligger i direkt anslutning till vatten och med avskilt läge. Hundar är välkomna i alla husen.

Ge dig ut på sjön

Du kan hyra kanadensare och kajaker, båtar, en del campingutrustning och fiskeutrustning. Du får även hjälp med att få din båt/kanot transporterad eller hämtad. Sjöarna Fegen, Nordre och Söndre Svansjöarna, Kalvsjön och åarna Stångån, Spångån, Lillån och Ätran är alla sammankopplade och erbjuder ett svårslaget paddlingsområde. På din tur kan du se sällsynta fåglar som fiskgjuse och storlom. Du har också möjlighet att få se älg och sällsynta växter.

För grupper

Hyra en eller flera stugor för konferens, kick off, möhippa eller födelsedagsfirande för sällskap upp till 50 personer. Alvhaga Vildmark skräddarsyr din vistelse med aktiviteter och allt ni kan behöva. Så ta med kollegor eller vänner på ett äventyr i skogen!

Hitta hit

Alvhaga 104, Fegen

Relaterat