Mandy´s Diner

Kliv in i en äkta amerikansk 50-60 tals miljö. Här spelas rock´n´roll och du kan välja på en mängd olika hamburgare. På menyn står också quasadillas, kyckling, grillat och american pancakes.


Interiören på Mandys Diner går i 50-tals stil.

Om restaurangen

Det är en upplevelse att äta på Mandy´s Diner. Interiören är full av nostalgiska inredningsdetaljer från USA. Här spelas 50-60-tals musik som skapar en skön atmosfär. Du äter god mat med influenser från det amerikanska köket. 

Hamburgare har såklart huvudrollen och serveras i pappersbilar men det finns också en mängd andra rätter att välja bland. Här serveras dessutom maffiga milkshakes och riktigt kall öl. Ett tips är att boka bord då det tidvis är mycket folk på restaurangen som är öppen sommartid.

Mandy´s Inn

Rockmotellet med dess unika miljö erbjuder en upplevelse med häftiga temarum och samlarobjekt i original. Här ingår alltid kontinentalfrukost. Stugan intill motellet är en perfekt övernattning för de som vi sköta sig själva och för barnfamiljen. Frukost och städning går att beställa mot tillägg. Mandy´s in ligger 5 km från restaurangen. Till Mandy´s Inn

Hitta hit

Kinnavägen 2, Älvsered


Relaterat