Sotanäs Bed and Breakfast

Med promenadavstånd till bad och friluftsliv i det vackra sjölandskapet Fegen bor du här i ett charmigt bed & breakfast. Hälsa på gårdens djur, hyr båt eller ge dig ut på cykel och utforska omgivningarna.

Läs mer


Blått sovrum med två sängar

Om Sotanäs B&B

Här erbjuds du rum och frukost i ett fristående hus på Sotanäs gård. På övervåningen finns två trevliga dubbelrum, med snedtak i gammal stil och toalett med dusch.

På nedervåningen finns ett större och ett mindre dubbelrum. Det större rummet har också en våningssäng, och kan användas av upp till fyra personer. Toalett och separat duschrum med skötbord finns.

I köket kan du laga enklare måltider. I vardagsrummet finns tv, matplats, spel och böcker.

På Sotanäs har du tillgång till trädgård och en liten lekplats, med gungor och sandlåda. Låna gärna grillen, och utomhus spel som kubb och krocket. På loftet i ladan finns även pingisbord och racketar att låna.

På gården finns får, höns, katter och en hund som heter Max.

Från Sotanäs har du nära till en mängd aktiviteter. Ta en promenad genom små åkrar och blandskog ner till sjön. Här finns en naturlig badplats med sandstrand. Vill du promenera eller cykla längre finns det även längre rundor att välja på. På sensommaren och hösten finns gott om bär och svamp att plocka. Roddbåt med eller utan motor kan du hyra. Fegensjön erbjuder bra fiske av abborre, gädda och gös, läs gärna mer om fisket.

Hitta hit

Sotanäs 201, Fegen


Relaterat